Game Talks

simon-says-game-talksSimon Says holder lærerige og engagerende oplæg om spil og spilkultur. Vi holder af at inddrage tilhørernes egne erfaringer med spil, så vores oplæg giver mening for lige netop dig.

Vi har stor viden inden for følgende emner:

  • Brætspil
    Brætspil er eksploderet indenfor de sidste 10 år. Salget er steget stejlt og flere og flere cafeer og klubber med kasser fyldt med pap og terninger til låns dukker op rundt om i landet. Hvad er spil og hvad er brætspil, hvor kommer de fra, hvad er deres historie, hvordan og hvorfor virker de, hvorfor er det en af de bedste måder at tilbringe tid med sine venner på?
  • Urban Games
    En genre, hvor deltagerne bruger kroppen såvel som hovedet og rummet omkring sig. Dækker over alt fra simple børnelege til komplekse, GPS-styrede byrums-spil, der udnytter de nyeste, digitale teknologier og platforme. Et oplæg om urban games efterfølges gerne af nogle eksempler på spil, så tilhørerne også får en kropslig forståelse for indholdet.
  • Gamification
    Begrebet dækker over design, hvor elementer fra spil og spil-tankegang på godt og ondt bruges til at motivere, påvirke og forandre forskellige områder af vores liv. Det er et heftigt debateret og allestedsnærværende fænomen i rivende udvikling. Gamification er alt fra samlemærker i Cornflakes-pakker til komplicerede, adfærdspsykologiske belønningssystemer, der skal få os til at købe bestemte produkter, ændre vores holdninger eller bare få os til at opføre os ordentligt. Særlig interessant for virksomheder, der arbejder med brugerinddragelse.